Форумът на Матей Казийски
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форумът на Матей Казийски

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
The Punisher
"Никога не се предавай!"
Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Default4
The Punisher

Брой мнения : 1907
Registration date : 30.11.2008

Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Empty
ПисанеЗаглавие: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley   Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley EmptyЧет Мар 11, 2010 3:17 pm

Суперзвездата на българския волейбол и капитан на световния и европейски клубен шампион Итас Диатек (Тренто) Матей Казийски е основен герой в мартенския брой на популярното и специализирано италианско списание за волейбол "Pallavollo Supervolley".

Между 48-та и 51-ва страница на списанието е поместено дълго интервю на Елеонора Кораци с Матей озаглавено "От А до Я за Матей Казийски". Казийски говори за любимите си баба и дядо, които са го отгледали, докато родителите му са играели професионално в чужбина, за неразделния си приятел Емануеле Бирарели, с когото винаги са в една стая, когато гостуват и даже са прекарали няколко ваканции заедно и разбира се за силната му връзка с град Тренто.

"Тренто е различен град от София и Москва, но отговаря напълно на моя вкус. Тих и спретнат е, в близост до планината, която обичам, няма го стресът и трафика на големия град. Тук привържениците са прекрасни. Никога няма да забравя кам ме посрещнаха, когато дойдох, защото трябваше да чакам дълго", споделя българинът в част от интервюто.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?id=226033

bg
Върнете се в началото Go down
(((: Ваня :)))

(((: Ваня :)))

Брой мнения : 9773
Registration date : 08.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley   Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley EmptyЧет Мар 11, 2010 5:56 pm

Иска ми се да прочета цялото, убедена съм, че е страхотно..
https://mateykaziyski.bulgarianforum.net
KaTuTy92
Don`t Worry..Be Happy..
Don`t Worry..Be Happy..
KaTuTy92

Брой мнения : 1450
Registration date : 22.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley   Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley EmptyПет Мар 12, 2010 11:26 am

И на мене ми се иска да видя цялото изказване! Този отказ от статията ми подсказва,че цялото ще е изпълнено с много чувство и емоции.. bg
chefi

Брой мнения : 5
Registration date : 14.07.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley   Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley EmptyСря Юли 14, 2010 8:18 pm

Здравейте, всички фенове на Матей!
Днес открих форума и много се радвам,че има такова място,за всички негови фенове.
А като видях темата за списанието не можех да не се похваля,че го имам и при това с личен автограф от Матей. Бях в Италия в началото на април в Рим и го обиколих целия,за да го намеря и когато го намрих крещях на сред Корсото,че го има! Статията е много интересна и много съжелявам,че подобно списания няма вече в България! Топволей беше много добър продукт, но не можа да потръгне за съжеления.
scorpio
Пушка,липсваш ни!
Пушка,липсваш ни!
scorpio

Брой мнения : 9132
Registration date : 20.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley   Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley EmptyСъб Юли 17, 2010 6:06 pm

А,аз сега чак виждам тази тема Very Happy
Таа,имам и аз списанието...някой от тези дни ще се хвана да я преведа..страхотна е наистина!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley   Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Empty

Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форумът на Матей Казийски :: МАТЕЙ КАЗИЙСКИ :: НОВИНИ ЗА МАТЕЙ-
Идете на: