The Punisher "Никога не се предавай!"
Брой мнения : 1907 Age : 42 Registration date : 30.11.2008
| Заглавие: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Чет Мар 11, 2010 3:17 pm | |
| Матей Казийски главен герой в Pallavollo SupervolleyСуперзвездата на българския волейбол и капитан на световния и европейски клубен шампион Итас Диатек (Тренто) Матей Казийски е основен герой в мартенския брой на популярното и специализирано италианско списание за волейбол "Pallavollo Supervolley". Между 48-та и 51-ва страница на списанието е поместено дълго интервю на Елеонора Кораци с Матей озаглавено "От А до Я за Матей Казийски". Казийски говори за любимите си баба и дядо, които са го отгледали, докато родителите му са играели професионално в чужбина, за неразделния си приятел Емануеле Бирарели, с когото винаги са в една стая, когато гостуват и даже са прекарали няколко ваканции заедно и разбира се за силната му връзка с град Тренто. "Тренто е различен град от София и Москва, но отговаря напълно на моя вкус. Тих и спретнат е, в близост до планината, която обичам, няма го стресът и трафика на големия град. Тук привържениците са прекрасни. Никога няма да забравя кам ме посрещнаха, когато дойдох, защото трябваше да чакам дълго", споделя българинът в част от интервюто. http://volleyball.sportal.bg/news.php?id=226033 | |
|
(((: Ваня :)))
Брой мнения : 9773 Age : 33 Registration date : 08.07.2008
| Заглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Чет Мар 11, 2010 5:56 pm | |
| Иска ми се да прочета цялото, убедена съм, че е страхотно.. | |
|
KaTuTy92 Don`t Worry..Be Happy..
Брой мнения : 1450 Age : 32 Registration date : 22.08.2008
| |
chefi
Брой мнения : 5 Age : 31 Registration date : 14.07.2010
| Заглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Сря Юли 14, 2010 8:18 pm | |
| Здравейте, всички фенове на Матей! Днес открих форума и много се радвам,че има такова място,за всички негови фенове. А като видях темата за списанието не можех да не се похваля,че го имам и при това с личен автограф от Матей. Бях в Италия в началото на април в Рим и го обиколих целия,за да го намеря и когато го намрих крещях на сред Корсото,че го има! Статията е много интересна и много съжелявам,че подобно списания няма вече в България! Топволей беше много добър продукт, но не можа да потръгне за съжеления. | |
|
scorpio Пушка,липсваш ни!
Брой мнения : 9132 Age : 30 Registration date : 20.07.2008
| Заглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley Съб Юли 17, 2010 6:06 pm | |
| А,аз сега чак виждам тази тема Таа,имам и аз списанието...някой от тези дни ще се хвана да я преведа..страхотна е наистина! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Матей Казийски главен герой в Pallavollo Supervolley | |
| |
|