Форумът на Матей Казийски
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форумът на Матей Казийски

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Тренто раздели Матей и Соня

Go down 
+6
(((: Ваня :)))
scorpio
KaTuTy92
The Punisher
miss_clever
Pirata_Smi4
10 posters
АвторСъобщение
Pirata_Smi4

Брой мнения : 2
Registration date : 25.12.2009

Тренто раздели Матей и Соня Empty
ПисанеЗаглавие: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyЧет Май 27, 2010 9:49 pm

Красавицата не искала да живее в малкото градче, Казийски й показал вратата

Волейболът събра ерген №1 на републиката Матей Казийски и дългогодишната му приятелка Соня, волейболът ги раздели, научи "7 дни спорт". И по-точно малкото италианско градче Тренто, където мнозина смятаха, че двойката ще свие гнездо. Оказа се обаче, че хубавата българка не искала да живее в Тренто, блазнело я ежедневието в Мадона ди Кампильо, в Рим, в Слънчев бряг и т.н. Соня категорично отказала да остане в "италианската провинция", където Матей е канонизиран приживе. Явно на Казийски са му писнали непрекъснатите хленчове на приятелката и през март той й показал вратата.
Интересното е, че точно Соня е една от големите причини Казийски да смени Динамо (Москва) с Тренто. Брюнетката не харесваше живота в огромната столица на Русия, а освен това искаше да живее в по-хубава страна като Италия.
Затова мнозина смятаха, че когато Матьо остави големите пари в Динамо и се премести в Тренто, двамата със Соня ще се установят там за дълго.

http://7sport.net/7sport/ls_1style/d5757_5.htm
Върнете се в началото Go down
miss_clever

miss_clever

Брой мнения : 2179
Registration date : 17.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyЧет Май 27, 2010 9:54 pm

Това ми дойде като гръм от ясно небе... shok
The Punisher
"Никога не се предавай!"
Тренто раздели Матей и Соня Default4
The Punisher

Брой мнения : 1907
Registration date : 30.11.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyЧет Май 27, 2010 10:11 pm

Личният живот на спортиста е много деликатна тема и затова си мисля, че обикновения запалянко няма право да изказва мнение по нея, поне на глас!
Дали Матей Казийски ще става татко или ще лекува любовна мъка с нови 1000 точки, забити в противниковото поле, е лично негов проблем, който сам той трябва да реши, а от нас се очаква и изисква да му дадем най-вече приятелска подкрепа и разбиране! da

bg
KaTuTy92
Don`t Worry..Be Happy..
Don`t Worry..Be Happy..
KaTuTy92

Брой мнения : 1450
Registration date : 22.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyПет Май 28, 2010 5:10 am

И аз не мисля,че имаме право да коментираме личният живот на Соня и Матей... Те си знаят... ако са се разделили жалко... ама ЗДРАВЕ ДА Е smile
scorpio
Пушка,липсваш ни!
Пушка,липсваш ни!
scorpio

Брой мнения : 9132
Registration date : 20.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyСъб Май 29, 2010 6:32 pm

Абсолютно клюкарски работи са според мен това..
Тази статия мисля,че е от вестник "Труд" и четох някъде,че е абсолютна лъжа,така че... Лъжа или не наистина личния живот на Матей трябва да си остане,където му е мястото.Излишни са тези статии,с които само се запълват страници,като че ли няма какво друго да се пише за Матей..

Брой мнения : 9773
Registration date : 08.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyПон Май 31, 2010 3:39 pm

И на мен малко ми е изненадващо, ако изобщо е вярно.. Дори и да е, не е наша работа да се бърникаме в личния живот на Матей da
https://mateykaziyski.bulgarianforum.net
bojidar

bojidar

Брой мнения : 35
Registration date : 08.07.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyЧет Юли 08, 2010 11:55 am

Жалко бяха хубава двойка
volleyfan16

Брой мнения : 2
Registration date : 01.08.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyВто Авг 24, 2010 2:15 pm

продължават да бъдат заедно или не? smile
itety
Sweety_cherry
itety

Брой мнения : 231
Registration date : 12.07.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyВто Авг 24, 2010 2:42 pm

не са заедно da
krissityyy
If only...
krissityyy

Брой мнения : 470
Registration date : 04.09.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня EmptyСъб Сеп 04, 2010 1:20 pm

Аз също мисля,че не е нужно да се бъркаме в живота му,най-важното е той да е винаги така усмихнат и щастлив (със или без Соня) и да продължава да радва всичките си фенове!и нека му пожелаем само успехи в живота,защото той е n1 и винаги ще бъде!!! da I love you
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тренто раздели Матей и Соня   Тренто раздели Матей и Соня Empty

Тренто раздели Матей и Соня
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форумът на Матей Казийски :: МАТЕЙ КАЗИЙСКИ :: НОВИНИ ЗА МАТЕЙ-
Идете на: