Форумът на Матей Казийски
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форумът на Матей Казийски

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
itety
Sweety_cherry
itety

Брой мнения : 231
Registration date : 12.07.2010

Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове  Empty
ПисанеЗаглавие: Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове    Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове  EmptyСря Авг 04, 2010 2:00 pm

Заради натоварената програма от мачове и тренировки с националния отбор по волейбол и с Тренто Матей Казийски е прекъснал образоването си. Лидерът на България следва икономика в университета в Тренто, който е създаден през 1962 година, като след като завърши първите две години, е прекъснал третата. Казийски сподели това пред Гонг, като обясни:

„Учението ми никак не върви. За съжаление няма как да върви. Много ми е натоварена програмата и за учене не остава време. Вече прекъснах следването ми. За съжаление просто не остана време. По отношение на подновяването му, ако сезонът протече като миналата година, ще ми е много високо. Просто прекалено много мачове, прекалено много пътуване и не ми остава време. Първите две години имах малко повече време и успявах да заделям за учене, но сега стана много тежко. Бих искал обаче да се опитам отново да продължа следването”.

Университетът в Тренто, където започна следването си по икономика Казийски, е известен и с отличените си лектори като лидера на СССР Михаил Горбачов, чешкия президент Вацлав Клаус и президента на Италия Джорджо Наполитано. Във факултета по икономика има специалности като „Бизнес администрация и право”, „Бизнес мениджмънт” и „Икономика и Мениджмънт”, които после имат и по-тясна специализация.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=251993
Върнете се в началото Go down
KaTuTy92
Don`t Worry..Be Happy..
Don`t Worry..Be Happy..
KaTuTy92

Брой мнения : 1450
Registration date : 22.08.2008

Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове    Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове  EmptyСря Авг 04, 2010 5:54 pm

Ще се оправи Матейчооо
Върнете се в началото Go down

Матей Казийски прекъсна образованието си в Тренто заради тренировки и мачове
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форумът на Матей Казийски :: МАТЕЙ КАЗИЙСКИ :: НОВИНИ ЗА МАТЕЙ-
Идете на: