itety Sweety_cherry
Брой мнения : 231 Age : 32 Registration date : 12.07.2010
| Заглавие: Матей Казийски получи една седмица почивка Нед Авг 22, 2010 6:46 pm | |
| Звездата на българския национален отбор по волейбол Матей Казийски е получил една седмица почивка от селекционера Силвано Пранди след турнира "Хуберт Вагнер" и няма да пътува директно с тима за лагера в Италия. Това каза капитанът Владимир Николов за предаването "Спортна треска" по БНТ 1. "Отиваме на съвместен лагер с италианците. Ще тренираме една седмица заедно. При всички положения това е още една възможност треньорът Силвано Пранди да изчисти състава, да реши кои състезатели да вземе на световното първенство и на кой в какъв момент да разчита. Разбира се, че ще се опитаме да победим Италия максимален път в съвместните игри, които ще направим, но това няма да е целта. Христо Цветанов утре се присъединява към нас в Рим, а Матей няма да пътува с нас за Италия. Треньорът е решил, че трябва да почива и Матей ще почива една седмица", коментира Владо Николов. sportal.bg напълно заслужена според мен почивка | |
|
Siyana Фенка на Жеков
Брой мнения : 694 Age : 27 Registration date : 27.12.2009
| Заглавие: Re: Матей Казийски получи една седмица почивка Пон Авг 23, 2010 6:07 pm | |
| Определено е заслужена почивката, обаче не знам дали няма да се отрази на формата на Матей. Все пак не разбирам повече от Пранди, така че щом той е решил, че сега трябва да му даде почивка, значи сега. | |
|
itety Sweety_cherry
Брой мнения : 231 Age : 32 Registration date : 12.07.2010
| Заглавие: Re: Матей Казийски получи една седмица почивка Пон Авг 23, 2010 7:23 pm | |
| Матей явно няма да играе в контролите с/у Италия в петък и събота.А относто формата на Матей съм сиг,че където и да е няма да спре с тренировките | |
|
(((: Ваня :)))
Брой мнения : 9773 Age : 33 Registration date : 08.07.2008
| Заглавие: Re: Матей Казийски получи една седмица почивка Сря Авг 25, 2010 3:04 pm | |
| Важното е да е във върхова форма на Световното | |
|
Siyana Фенка на Жеков
Брой мнения : 694 Age : 27 Registration date : 27.12.2009
| Заглавие: Re: Матей Казийски получи една седмица почивка Сря Авг 25, 2010 5:40 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Матей Казийски получи една седмица почивка | |
| |
|